Kategorie: Články a novinky

Zmenšení prsou přes pojišťovnu

Zmenšení prsou přes pojišťovnuTrápí Vás velké prsa a sníte o jejich zmenšení? Bojíte se Však velkých nákladů s tím spojené? Poradíme Vám, jak k uhrazení zákroku přesvědčit Vaší pojišťovnu.


Velké procento žen trápí nadměrné poprsí, z kterého plynou problémy: bolesti zad, migrény, problémy sehnat vhodnou podprsenku, asymetrie prsou...
Nejčastěji k této změně dochází po porodu... Ovšem kde vzít dostatek peněz na provedení zákroku?
Řešením na zmenšení (redukci) prsou je zákrok hrazený pojišťovnou.

K podání žádosti musíte mít doporučení od: neurologa, mammologa a ortopeda. Například: Že se již několik let léčíte s bolestmi zad, které Vám způsobuje Vaše nadměrná velikost prsou.
Poté s těmito výsledky navštivte kliniku, která má smlouvu s Vaší pojišťovnou. Po vyšetření vystaví plastický chirurg žádost pro revizního lékaře Vaší zdravotní pojišťovny. Po schválení dojde k provedení zákroku plně hrazené pojišťovnou.

Základní informace o zmenšení prsou

Zmenšení prsou se provádí v celkové anestezii.
Zákrok trvá přibližně 100 minut.
Hospitalizace po zákroku trvá přibližně 2 až 3 dny.
Stehy se odstraňuji až za 10 dní.
Fyzická zátěž je možná až po 1 měsíci.

 

BodyLift
Vydáno 26.10.2014
Přečteno 26504x

Komentáře rss


Strana:  1 2   další »
Macicek.26, Zmenšení prsou přes po

Příspěvek poslán 30.09.2018

odpovědět
avatar
Dobrý den.Chtěla bych si nechat zmenšit prsa ze zdr.důvodů.Mám velikost 95G a bolesti bederní a hrudní páteře.Stačí mi potvrzení nebo lékařská zpráva od rewmatologa?Léčim se u několik let s rewmatoidní artritidou II.st. a spondylitidou a mám nasazenou biologickou léčbu,protože se mi potíže zhoršily,když jsem měla malého a přestala kojit před 4 roky.Před biologickou léčbou jsem několikrát podstoupila opichy kortikoidy bederní páteře.A k mamologovi musím mít doporučení od gynekologa?Děkuji za odpověď.Hezký den.Marcela :-)
Jana, -

Příspěvek poslán 10.01.2018

odpovědět
avatar
DOBRÝ DEN.MAM VELIKOST PRSOU 100D.UŽ DELŠÍ DOBU PŘEMÝŠLIM O ZMENŠENÍ PŘES POJIŠTOVNU.ALE CHYBÍ MI ODVAHA A TAKY NEVIM KAM MAM JAKO PRVNÍ ZAJÍT.A TAKY SE OBÁVAM ABY MI TO UZNALY.DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.JANA
, prsa - hrůza

Příspěvek poslán 19.01.2017

odpovědět
avatar
Dobrý den, takže 75D údajně dle jedné čtenářky pro jejího lékaře nestačí. Tak nevím, zda by stačila velikost 85D. V každém případě, měřím 156 cm, k lékaři s bolestmi zad nechodím, většinou je "rozpohybuji" 4 hodinovým venčením pejsků. Ale stejně, copak se člověk musí bůh ví jak dlouho léčit s bolestí zad, migrénou atd., aby někdo usoudil, že mu bude operace zaplacena? Vždyť já bych jí podstoupila třeba jen z hrozného pocitu, kdy hlavně v létě si mě prohlíží kdejaký chlap, jen pro ta má obrovská ňadra, protože nevím co by jinak viděli na ženské které je 60. Celý život si platím zdravotní (u VZP) a pokud potřebuji občas nějaký prášek, většinou paralen, tak si ho koupím. Já jsem naši pojišťovnu a zdravotnictví asi moc nestála a teď když bych chtěla odpomoci od kil co sebou zbytečně vláčím, tak si to babo zaplať. Byla bych ochotná zaplatit část, hlavně za pobyt v nemocnici, ale zbytek by měl být hrazen.
odpověděl(a)
BodyLift
Dobrý den Aleno,

vyzkoušejte a uvidíte jaké máte šance. Takto je to jak věštění ze skleněné koule.
Každý posudek je individuální. Pokud je tomu jak píšete, tak máte velmi solidní šanci na úspěch.

Hlavní administrátor portálu www.bodylift.cz
, zmenšení prsou

Příspěvek poslán 26.09.2016

odpovědět
avatar
Dobrý den. Je mi 38 a chtěla bych si nechat zmenšit prsa. Mám velikost 85 F a s bolestí zad se léčím uz přes rok. Jsem u VZP. Jakou mám šanci.
odpověděl(a)
BodyLift
Šance je vždycky nějaká, ale vždy záleží na doporučení a výsledku hodnocení - zda splňujete podmínky. Zkuste, nemáte, co ztratit.

Hlavní administrátor portálu www.bodylift.cz
, prsa

Příspěvek poslán 20.08.2016

odpovědět
avatar
Dobrý den, ráda bych se zeptala,jak tedy postupovat v případě, že bych si chtěla u své pojišťovny (česká průmyslová ZP).......mám velikost 80H.....bolesti zad,s kterýma se ale neléčím-nenavštěvuji s tím žádného lékaře......děkuji Veronika
odpověděl(a)
BodyLift
Dobrý den,
neznám přesně podmínky české průmyslové pojišťovny. Každopádně bych nejdříve váš problém začal řešit s odborníky -> neurolog, ortoped... a na základě toho může vzniknout ono doporučení na amotný zákrok zmenšení prsou.

Hlavní administrátor portálu www.bodylift.cz
, Zmenšení

Příspěvek poslán 17.06.2016

odpovědět
avatar
Ahoj, nikdy jsem nepodstoupila potupnější vyšetření jako dnes. Mám velikost 70I a nekončící bolesti zad spojené s migrénou a propagaci bolesti do PHK. Operaci mi vnucují ortoped, neurolog i rehabilitační lékař - slibovali zlepšení a tak jsem se odhodlala a navštívila kliniku.
Zdejší lékař od pohledu usoudil že moje velikost je 75D a že to na operaci nestačí. Doporučení od ortopéda ani nečetl a na magnet.rezonanci se podíval až po upozornění.
Jsem na začátku ale s nervami v koncích - opravdu mi to za to stoji?
odpověděl(a)
BodyLift
Milá Andulko, pravděpodobně jste narazila na neprofesionální přístup. Doporučuji oslovit ve vašem okolí jinou kliniku. Nejdříve tam telefonicky zavolat a domluvit se, jaké budete mít šance.

Hlavní administrátor portálu www.bodylift.cz

Strana:  1 2   další »

Diskuze a komentářeZeptat se

96
Karel 
Dobry den, dnes jsem mesic po zakroku hornich vicek a chtel bych se zeptat, t...

94
Mates25 
Dobrý den mám 4 porody za sebou s toho 3cisare ,prsa se mi hodně zvětšila už ...

92
HanaH 
Dobrý den, Jsem 3 roky po druhém porodu a trápí mě ošklivá kůže na břiše. ...

Nové hodnocení klinikOhodnoťte

Karolína
Do Yes Visage chodím na botox a je to podle mě lepší než většina krémů. Takže děkuji..
Karolína
Mám dost nesouměrnou postavu. Kvůli mým super dietám a zkoušení jak rychle zhubnout jsem na to do...
Dominika
S výsledkem na klinice od pana doktora, který mi dělal prsa jsem spokojená. Byl pozorný nejen pře...