Diskuze o plastických operací rss



, Ganglion

Příspěvek poslán 17.01.2017

odpovědět
avatar
Chtěla bych se zeptat jestli také odstraňujete ganglion na prstu ruky.
odpověděl(a)
BodyLift
Kontaktujte ve vašem okolí kliniku. Ta Vám specifikuje své zaměření.

Hlavní administrátor portálu www.bodylift.cz
, Plastika a spaleni

Příspěvek poslán 12.07.2016

odpovědět
avatar
Dobry den, mela bych jit na plastiku prsou, spalila jsem se od slunicka. Nevadi to operaci? Dekuji
odpověděl(a)
avatar
Dobrý den Mirko,
pokud máte oblast prsou spálenou od sluníčka, tak zákrok nedoporučuji. Může to zbytečně zpomalit hojení jizev. Počkejte až spálení pomine.
, basaliom

Příspěvek poslán 8.06.2016

odpovědět
avatar
Dobrý den, z křídla nosu mi byl odstraněn basaliom, bohužel chirurgicky, radikálním zákrokem, chirurg mi zbytečně odstranil 3 mm zdravé kůže a vznikl otvor 2x2 cm. V současné době je hojen otevřený, pouze s mastičkou. Myslíte že je možné aby se toto rána zahojila a nebyla vyditelná jak mi je slibováno? Byla jsem již přihlášena k zákroku na plastiku, ale bylo mi to na dermatologii rozmluveno, že by mi byly na plastice udělány posuny nebo záplaty a udělány ošklivé jizvy a teď mám na nose otevřenou ránu..prosím pomozte. Děkuji
odpověděl(a)
BodyLift
Předpokládám, že doktor veděl, co dělá a proč to dělá.
Jaké budou jeho další kroky ? Pokud si nejste jistá, navštivte jinou kliniku, kde Vám poradí/posoudí. Vemte sebou veškeré papíry.

Hlavní administrátor portálu www.bodylift.cz
, Vznik otoků

Příspěvek poslán 24.09.2014

odpovědět
avatar
Co dělat v momentě, kdy mě po provedení liposukce začnou trápit otoky?
odpověděl(a)
BodyLift
Dobrý den Alice,
vznik otoků je po liposunkci normální. Mohou přetrvávat i 14 dní.
Pro urychlení hojení (potlačení otoků, správné hojení...) Vám bude oblečeno kompresivní prádlo.

Hlavní administrátor portálu www.bodylift.cz
, prsa

Příspěvek poslán 22.09.2014

odpovědět
avatar
Dobry den,
rada bych se Vás zeptala jak často se meni prsní implantaty. Dekuji
odpověděl(a)
BodyLift
Dobrý den Petro,
prsní implantáty se většinou mění po 10 až 15 letech. Mohou, ale vydržet i mnohem déle.
Většinou je to z estetického hlediska, kdy dojde ke změně váhy či pružnosti pokožky pacientky.

Hlavní administrátor portálu www.bodylift.cz

Diskuze a komentářeZeptat se

88
Jana 
DOBRÝ DEN.MAM VELIKOST PRSOU 100D.UŽ DELŠÍ DOBU PŘEMÝŠLIM O ZMENŠENÍ PŘES POJ...

80
BodyLift 
Dobrý den Vendy, zavolejte na svou zdravotní pojišťovnu, kde Vám poradí nej...

86
Vendy92 
Dobry den.Zhubla jsem vetsi cast sve hmotnosti kterou jsem nabirala postupem ...

Nové hodnocení klinikOhodnoťte

Karolína
Do Yes Visage chodím na botox a je to podle mě lepší než většina krémů. Takže děkuji..
Karolína
Mám dost nesouměrnou postavu. Kvůli mým super dietám a zkoušení jak rychle zhubnout jsem na to do...
Dominika
S výsledkem na klinice od pana doktora, který mi dělal prsa jsem spokojená. Byl pozorný nejen pře...